Skip to content

BIFAG

Lyrik

Du kommer til at arbejde fokuseret med tekster til sang og digt. 
Vi leger med sproglige udtryk overfor omverdenen i form af sangtekster, digte, rap, samt sproglig kreativitet og dens metoder.

Musikalsk kuffert

“Fyld værktøjskassen op” så du er klar til MGK eller konservatoriet i forhold til nodelæsning, hørelære, brugsklaver, musikteori osv. Du kommer til at udvikle dig musikalsk gennem fx. rotation, og får værktøjer til improvisation og bandledelse.  

Studieworkshop

Der er fokus på de produktionsmetoder der anvendes i moderne musik-indspilning. Bifaget vil give et godt indblik i processerne omkring arbejdet i lydstudiet, f.eks indspilning, overdub og mixdown – men der vil også blive lagt vægt på at afdække feltet omkring kommunikation og ”studie-psykologi”. Vi arbejder mest i de store studier.

Mennesket i musikken

Hvis du har lyst til selvudvikling med musikken i centrum, er dette faget for dig. Vi arbejder med coachingteknikker, og fordyber os i mødet mellem mennesker i musik som medium. 

Sangskrivning

Kan du lide at komponere musik, eller har du lyst til at komme i gang med det? Så er dette bifagfag noget for dig.

Du behøver ikke være guddommeligt inspireret kunstner for at lave god musik. Der er en del håndværk i det – så med det i “håndtasken” kan du skrue en god sang sammen. Det kommer du til!

Do it With Friends

Som musiker vil du især I starten skulle lave det meste selv – eller lidt sjovere; med dine venner. 
I DIWF og laver vi foto, video, events, og strategi på sociale medier. 
 Vi kan også arbejde med artistidentitet, musikbranche, projektstyring og indtjeningsmuligheder som musiker. 

Læs mere om hvert BIFAG